Ansikte
Ekologisk ansiktsbehandling


Ekologisk ansiktsbehandling med naturlig facelift, 75 MIN 990 KR

Ekologisk ansiktsbehandling som avslutas med Naturlig facelift. Massagen grundar sig i akupressur och zonterapi. Behandlingen ökar blodcirkulationen och syresättningen i huden som ger en friskare lyster. Regelbunden behandling stärker även ansiktsmuskulaturen, förminskar rynkor, fördröjer ålderstecken och ger huden ett lyft. 
I ansiktsbehandlingarna används enbart 100% ekologiska produkter från Maria Åkeberg, Marina Miracle (olja).

 Ekologisk klassisk Ansiktsbehandling , 60 MIN 850 KR
Avslappnande ansiktsbehandling som innehåller en mild rengöring och peeling av ansikte och dekoltage. 
Skön avkopplande massage på ansikte, dekoltage, överarmar, nacke och hårbotten.
Avslutas med en svalkande och återfuktande ansiktsmask.

Ekologisk ansiktsbehandling med frans- och brynfärg/ögonbrynsplockning , 90 MIN 990 KR
Ansiktsbehandling som börjar med ögonbrynsplockning. Därefter utförs en ekologisk ansiktsbehandling med mild rengöring och peeling av ansikte och dekoltage. Skön avslappnande massage på ansikte, dekoltage, överarmar, nacke och hårbotten.
Avslutas med en svalkande och återfuktande ansiktsmask, inkl. frans- och brynfärg.

 Ekologisk Djuprengörande ansiktsbehandling, 60 MIN 990 KR
En ekologisk djuprengörande ansiktsbehandling som börjar med rengöring av ansikte och dekoltage, mild portömning, avslutas därefter med en kort massage och ansiktsmask.

 Hudvårdskonsultation 30 MIN 490 KR
En hudvårdskonsultaion för dig med problemhy. Vi går igenom dina hudvårdsrutiner, livsstil, kost, produkter etc, allt för att ta reda på vad det är som kan vara bakgrunden till problemen. Vi avslutar med råd och tips om vilka förändringar som bör göras, för att få en bättre och friskare hud. Vi går även igenom vilka produkter som skulle passar just dig bäst. 

 


Klassisk Ansiktsbehandling (Babors/Doctor BABOR  hudvårdsprodukter) 
Ansiktsbehandling klassisk, 60 MIN 995 KR
Den klassiska ansiktsbehandlingen ger din hud näring, lyster och motverkar pormaskar. Ingår: hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, massage, mask samt creme efter Din hudtyp (Babors produkter).
 
Doctor BABOR  REFINE CELLULAR Ansiktsbehandling  70 MIN 980 KR
REFINE CELLULAR. Ansiktsbehandling. 70 min Djuprengörande behandling med trippel peeling som passar alla hudtyper i behov av förnyelse. Huden får en jämnare Hudton och struktur med mindre framträdande linjer och porer. Behandlingen skräddarsys efter önskan om maximal regeneration eller anti-age.

 Doctor BABOR  Skin Renewal Treatment 10%  60 MIN 1200 KR
En skonsam och effektiv AHA behandling för alla i behov av förnyelse eller en uppfräschning av huden. Förfinar en oren/akne hud, minimerar förstorade porer, linjer och rynkor samt grå och trist hud. Rekommenderas som en kur på minst 6 behandlingar över en period på 6 veckor.

 Doctor BABOR  Skin Renewal Treatment 30%  60 MIN 1200 KR
En AHA behandling med djupverkande effekt på oren/akne hud, förstorade porer, linjer och rynkor samt grå och trist hud. Har en intensiv hudföryngrande effekt. Rekommenderas som en kur på minst 6 behandlingar över en period på 6 veckor.
 
 Ansiktsbehandling express, 45 MIN 690 KR
Rengöring-peeling-massage,mask, avslutande creme. För dig som inte har mycket orenheter men vill ha avkoppling  (Babors hudvårdsprodukter)

  Acnebehandling , 60 MIN 895 KR
 Detta är en extra djuprengörande behandling för acnebelägen hy. Behandlingen begränsar uppkomsten av acnebakterien och motverkar fet hud, inflammationer samt infektioner i huden. Produkterna som används innehåller en kraftfull kombination av ingredienser som skapar en ren, klar och välmående hud. Ingår: Rengöring, enzympeeling, ånga, grundlig portömning, Babor bio-active complex (trippelt AHA syra complex), djuprengörande mask samt avslutande creme.
 
 Ansiktsbehandling man, 60 MIN 950 KR
Denna avkopplande behandling anpassas efter din hudtyp för att skapa en så välmående hud som möjligt. Behandlingen är djuprengörande och ger en fräsch lyster. Ingår: hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, accupressur, massage av axlar och nacke, mask, avslutande creme samt produkttips.

 Anti-age behandling, 75 MIN 1200 KR
En anti-age Babors behandling som stimulerar cellproduktionen och verkar utjämnande på hudtonen. Ger klarhet och lyster.

 Ansiktsbehandling inkl ryggmassage, 75 MIN 1200 KR
Rengöring, peeling, brynplockning, massage, mask, avslutande creme. Ger ett nytt liv och lyster till huden, återfuktar och revitaliserar (Babors produkter).

 HUDFÖRYNGRING

 NBE, 60 MIN 1200 KR
 Nannic NBE är ett system med radiovågor som jobbar direkt uppstramande på ansiktskonturen. Resultatet syns direkt och jobbar långsiktigt. Radiovågorna ökar syretillförseln och omsättningen i cellerna samtidigt som specialserum slussas ner i huden. Behandlingen är mycket behaglig och känns som en "hot stone massage". Nannic NBE 500 kan göras vid enstaka tillfällen eller som en kur på åtta gånger, en gång/ vecka. Ingår: Rengöring, toner, enzympeeling, NBE 500 massage av ansikte och hals, lyxig alginatemask samt avslutande creme.