SHELLAC™ | 14+ Day Nail Color

 SHELLAC™ är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller i 14 + dagar.

Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen.

 På så vis tar dina naglar inte skada av att bära SHELLAC™ eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga. Förutom att borttagningen är otroligt skonsam är den även mycket snabb att göra hemma eller på salong - på bara 5 minuter.

SHELLAC™ finns i ett hav av färger med allt från en klassisk röd till djupa och mörka vinterfärger och trendiga nudefärger. Varje säsong lanserar CND™ nya heta färger, som skapats i samarbete med aktuella modedesigners så att du alltid kan bära säsongens hetaste nageltrend.

SHELLAC™ är ett registrerat varumärke och är det enda helt patenterade UV-lacket på marknaden. 
SHELLAC® er 7-free (indeholder ikke) toluen, kamfer, formaldehyd, dibythyl pftalater, formaldehydrater, xylen eller MEK)

Vad är CND™?

 CND™ är världens största leverantörer av produkter och utbildning för den professionella nagelbranschen. Varumärket präglas av innovationer, högkvalitativa produkter och utbildningar.
Den stora passionen för nagelbranchen har lett till banbrytande innovationer såsom bl.a. världens mest sålda nagelbehandling SHELLAC™, det långvariga nagellacket VINYLUX ™ och den återuppbyggande nagelkuren RescueRXx™ - en riktig skönhetsfavorit, som nyligen vunnit både Danish Beauty Award och många andra utmärkelser. 

CND™ brinner för att informera och utbilda terapeuter och konsumenter om nagelvård och behandlingar. Detta innebär att alla CND™ terapetuer och återförsäljare har utbildats i de behandlingar som de erbjuder, så att du kan känna dig säker när du lägger dina händer i deras. De kan även vägleda dig med rekommendationer och instruktioner gällande CNDs produkter, så att du kan uppnå vackra och varaktiga resultat hemma.
Som användare av CNDs produkter kan du alltid vara säker på att du erbjuds de senaste färgerna och trenderna för naglar, eftersom CND™ utvecklar säsongernas nagelmode i samarbete med stora modedesigners och alltid finns bakom i kulisserna i New York, Paris, Milano och Dubai när de visar upp de senaste och hetaste trenderna på catwalken.
CND™ erbjuder både förlängningar med gel eller akryl, perfekta lackningar med 14+ dagars hållbarhet med SHELLAC™, nagellack med upp till 7-dagars hållbarhet med VINYLUX™ eller det färg- och effektrika nagellacket CreativePlay™ samt prisvinnande nagelvård och läckra manikyrer och pedikyr.